Selecteer een pagina

Een publicatie maken

Zoals aangegeven bij “Introductie Publisher” wordt de Publisher gebruikt om procesinformatie via een web omgeving te delen met uw organisatie. Sensus genereert automatisch een standaard publicatie van uw projecten. U kunt de publicatie direct gebruiken.

Als u een publicatie wilt maken, dan start u eerst de publicatieomgeving op. Dit kan via het navigatiemenu “Publisher” in de Sensus BPM Designer of via een link naar een publicatie view.

Door te klikken op “Open Publisher” wordt de standaard publicatie geopend. Door te klikken op “Instellingen Publisher” wordt u direct meegenomen naar het instellingsmenu van de Publisher.

Om de instellingen vanuit een publicatie te openen, kunt u rechts boven onder uw inlognaam op ‘Controlepaneel’ klikken.

De instellingen van de Publisher zien er dan als volgt uit:

Sensus maakt automatisch de “Standaard” view aan voor u. Als u op de knop klikt dan krijgt u meer informatie over de view te zien, waar u ook de instellingen van die view kunt aanpassen. Als u de view wilt bekijken of delen dan klikt u op de gewenste versie, zie afbeelding hieronder.

Nadat u de gewenste versie heeft geselecteerd krijgt u de optie om de link naar deze publicatie te kopieëren. Deze link kunt u delen binnen u organisatie.

Voor meer informatie over het aanpassen van een view kunt u dit artikel lezen.

Related Articles

Hulp nodig?

Heeft u niet uw antwoord kunnen vinden?
Neem contact met ons op
Translate