1. Home
  2. IT
  3. Informatie over de nieuwe Sensus inlogpagina

Informatie over de nieuwe Sensus inlogpagina

Ontdek meer over de vernieuwde Sensus inlogpagina. Hoewel de inlogpagina voor Sensus applicaties een lichte verandering heeft ondergaan, blijft de functionaliteit ongewijzigd.

Oude login pagina:

Nieuwe login pagina:

Wat onveranderd is gebleven: Het normale inlogproces is hetzelfde gebleven. Voor bestaande gebruikers is het dezelfde informatie als altijd, zoals je e-mailadres en wachtwoord. Je kunt veilig blijven inloggen op Sensus applicaties als voorheen met je account.

Waarom de pagina is veranderd: Er zijn een aantal social login opties toegevoegd om makkelijker toegang tot Sensus te krijgen. Ook is het zo makkelijker voor nieuwe gebruikers om zich direct te registreren.

Waar de wijziging is doorgevoerd: Klanten die gebruik maken van de Sensus login zullen overal deze nieuwe login zien. Ook is de registratie pagina aangepast. Klanten die gebruik maken van hun eigen (SSO) login zullen deze wijziging niet zien en merken hier dan ook niets van.

Belangrijk: De social login van Microsoft werkt alleen met prive accounts. Een zakelijk account kan niet gebruikt worden. Dit is een restrictie aan de kant van Microsoft.