1. Home
  2. Sensus BPM Publisher V2
  3. Instellingen publisher

Instellingen publisher

Hoe werken de gebruikersinstellingen?

Navigatie instellingen:

1. In plaats van het venster welke naar boven komt als je er met je muis overheen beweegt moet je 1 keer klikken om het veld naar boven te halen. Om het proces te openen moet er 2 keer geklikt worden.
  2. Je gaat nu naar het gekoppelde flow diagram wanneer je binnen de computer activiteit navigeert.
  3. Je gaat nu naar het gelinkte proces wanneer je naar de IT computer activiteit navigeert.
  4. Als er één document is gekoppeld aan een computer activiteit ga je direct naar het gekoppelde document toe.
  5. Open het gelinkte proces wanneer je navigeert naar de Process Connector Activity.

Schema instellingen:

1. Je krijgt de verantwoordelijk functie te zien in de flow nadat deze functie is aangevinkt.
  2. Deze functie geeft je de mogelijkheid om de verantwoordelijke functie in de flow te tonen.
  3. Als deze aanstaat worden er nummer getoond bij de iconen.

Hoe werken de administratorinstellingen?

Dashboard: Hierin staat een overzicht van de versies van het project. De Publisher van de verschillende versies is hierin te openen.

Algemene instellingen: Hier kunnen standaard instellingen aangepast worden.
Je kan hier bijvoorbeeld aangeven waar de home knop naar dient te navigeren, hoe externe url’s geopend moeten worden en nog meer algemene instellingen van de publisher.
Ook is het mogelijk om een eigen stijl op te maken voor de publisher, dit die je als volgt:
Algemene instellingen -> Aangepaste stijlen: In dit veld laad je een eigen CCS sheet in.

Project views: Dit is een instelling welke eerst aangezet moet worden in de algemene instellingen. Hierna kan je aangeven wat er getoond wordt bij een specifieke weergave. Onderstaand staat meer geschreven over deze functie.

Delen: Op deze pagina is het mogelijk om de url van een direct link/visual navigator scherm te vinden en te delen.
Na het aanklikken van deze optie kan je kiezen welke versie je wilt gebruiken voor de link, na het selecteren hiervan kies je op je de link van een direct link of een scherm wilt delen. Klik hierna op het gewenste item. De link welke in beeld komt kan je hier gebruiken om de informatie te delen.

URL verkorter: Hier is het mogelijk om de prefix van de URL verkorter aan te passen.

Discussie: Deze instelling geeft een overzicht van de opmerkingen welke zijn gemaakt op een locatie in het project. Onderstaand staan meer informatie geschreven over de werking hiervan.