Selecteer een pagina
  1. Home
  2. Sensus BPM Publisher
  3. Introductie Publisher

Introductie Publisher

Processen die beschreven zijn in de Sensus BPM Designer kunnen worden gepubliceerd met behulp van de Publisher. Met de Publisher kan een publicatie gemaakt worden van een versie binnen het project en deze kan gedeeld worden binnen de organisatie. Een publicatie is de weergave van de procesinformatie in een web omgeving, die door andere belanghebbenden geraadpleegd kan worden. Door de link naar de desbetreffende publicatie te delen kunnen medewerkers van een organisatie op willekeurige momenten relevante informatie over processen opzoeken, zonder toegang te krijgen tot de Sensus BPM Designer.

Niet alle informatie in een projectbestand is echter relevant voor een belanghebbende. Een medewerker kan bijvoorbeeld op zoek zijn naar een werkinstructie voor een specifieke actie waar hij op dat moment mee bezig is. Die medewerker heeft op dat moment vaak geen behoefte om alle processen, activiteiten, het organogram of een hele document lijst te doorlopen, om zo de gewenste informatie terug te vinden.

Om medewerkers gestructureerd en effici├źnt specifieke informatie te kunnen aanbieden, biedt de Publisher mogelijkheid om informatie in een publicatie zo doelgroepgericht mogelijk aan te passen. Met behulp van de Publisher kunnen heldere overzichten voor de publicatie van een BPM project worden gemaakt, die een eindgebruiker in staat stellen om binnen slechts een paar muisklikken de gewenste informatie te kunnen vinden. Voor meer informatie over het werken met de Publisher kunt het volgende artikel lezen: “Een Publicatie maken”.

Related Articles

Hulp nodig?

Heeft u niet uw antwoord kunnen vinden?
Neem contact met ons op
Translate