Proces-Plaza: Uw proces- en projectbestanden openen

Process-Plaza: procesmodellen ontwikkeld door gecertificeerde partners en klanten van Sensus-methode. De procesmodellen zijn direct te downloaden in Sensus BPM Online en kunnen volledig worden aangepast naar uw organisatie.

Hoe open ik .prm procesbestanden?

Losse processen {.prm} kunnen in alle applicaties van Sensus-methode op zowel tablet als PC/Mac worden geopend. U heeft hiervoor één van de applicaties van Sensus-methode nodig: Process Modeler voor iPad of Android, Sensus BPM App voor Windows (8 of hoger) óf Sensus BPM Designer.

1. Om de .prm bestanden te openen heeft u één van de volgende applicaties nodig: Process Modeler, Sensus BPM App of Sensus BPM Designer.

2. Werkt u op een tablet? Selecteer een procesbestand {.prm} door deze lang aan te tikken en te kiezen om deze te openen in de app door rechtsonder in de app op ‘import’ te klikken.

3. Werkt u met Sensus BPM Designer? Om de .prm procesbestanden te openen in Sensus BPM Designer downloadt u het .prm bestand uit deze mail. Vervolgens opent u Sensus BPM Designer en gaat u in de menubalk naar ‘Open > Computer…’ en selecteert u het .prm bestand. Klik vervolgens op ‘Openen’.

Hoe open ik .spr bestanden?

Sensus-project bestanden {.spr} kunnen alléén in de Sensus BPM Designer worden geopend. Om het .spr bestand te openen doet u het volgende:

1. Download de projectbestanden {.spr} die aan deze mail zijn toegevoegd.

2. Open Sensus BPM Designer.

3. Ga nu in de menubalk van Sensus BPM Designer naar ‘Open > Computer…’. Selecteer het .spr bestand en klik op ‘Openen’. U kunt nu verder werken met uw processen en er wijzigingen in aanbrengen.

Bekijk hier de website van Process-Plaza!

Wilt u zelf (geanonimiseerde) processen aanbieden in Process-Plaza, om te delen met uw vakgenoten? Stuur ons dan een mail: info@sensus-methode.nl.