Selecteer een pagina

Project views

Hoe pas ik de weergave van een project aan om niet iedereen alles te laten zien? Project views:

Om gebruikers informatie wel of niet te laten zien kan er bij de instellingen onder algemene instellingen het vinkje Project Views aangevinkt worden. Als deze aanstaat (na het opslaan van de instellingen) komt er een extra kolom bij in de instellingen: Project views.

Bij de project views kan een versie geselecteerd worden. Na het selecteren van de gewenste versie kan er voor de versie aangevinkt worden wat wel en wat niet zichtbaar is voor de geselecteerde view. Er kan bovenin een naam gegeven worden aan de view.

Als de vinkjes goed zijn ingesteld klik je onderaan op save view, hierna is de view opgeslagen. Als je nog een extra weergave wilt opslaan klik je op het plusje. Hierna krijg je een extra weergave, hierin kunnen weer andere vinkjes aangevinkt worden.

Indien een extra weergave niet juist is en verwijderd moet worden klik je op de prullenbak. Als een weergave wel moet blijven bestaan, alleen deze (tijdelijk) niet beschikbaar moet zijn zet je het vinkje in de kolom geactiveerd uit.

Als je de standaard versie aan wilt passen klik je bij een andere view op het knopje default.

Related Articles

Translate