1. Home
  2. Sensus BPM Designer
  3. Extra's
  4. Sensus BPM online Dashboard

Sensus BPM online Dashboard

Wanneer de gebruiker inlogt in de Designer omgeving dan zal die terecht komen in de Sensus BPM online Dashboard.

In de Dashboard kunnen er verschillende zaken gevonden worden. In de linkerbalk staan een aantal snelkoppelingen om direct in Sensus BPM online aan de slag te gaan. Van boven naar onder:

• Nieuw project: hiermee wordt er nieuw project geopend.
  • Open project: hiermee kan de gebruiker alle projecten waar hij toegang tot heeft openen
  • Open vanaf computer: hiermee kan de gebruiker een Sensus bestand openen dat lokaal op de computer staat
  • Open Publisher: hiermee opent de gebruiker direct de Publisher
  • Deel processen: door hier op te klikken komt de gebruiker direct in het “delen” onderdeel van de Publisher instellingen terecht
  • Instellingen Publisher: hiermee opent de gebruiker direct de Publisher instellingen
  • Maak live views: hiermee opent de gebruiker direct de live views sectie in de Publisher instellingen
  • Stel Trigger in: hiermee opent de gebruiker direct de Trigger sectie in de Publisher instellingen

Helemaal links onder staat ook nog een knop om contact voor ondersteuning op te nemen. Door hier op te klikken zal de gebruiker doorverwezen worden naar de helpdesk aanvraag pagina van Sensus.

In het midden van de Dashboard staat “Recente projecten“. Hieronder valt een lijst te zien met projecten die eerder door de gebruiker zijn geopend binnen deze licentie. LET OP: dit zijn dus niet altijd alle projecten die binnen de licentie staan. Door op “open project” te klikken kan de gebruiker alle projecten zien waar die toegang tot heeft.

Onderin de Dashboard staat ook nog de tab “Extra informatie“. Hier staan een aantal knoppen in die verwijzen naar externe pagina’s van Sensus.

• Help: via de help knop komt de gebruiker terecht op de helppagina waar alle documentatie van het product staat.
  • Process plaza: via deze knop wordt de gebruiker meegenomen naar de Process plaza website, waar verschillende voorbeeldprocessen beschikbaar zijn.
  • Beschikbare cursussen: via deze knop komt de gebruiker op een pagina waar alle beschikbare Sensus cursussen beschreven staan.
  • Feature-updates: via deze knop komt de gebruiker op de feature update pagina terecht.
  • Onderste 4 iconen: Dit zijn voorbeeldprocessen die de gebruiker direct kan aanvragen via deze knoppen.

Helemaal rechtsboven in staan ook nog een aantal knoppen. Het vraagteken biedt de gebruiker nogmaals extra help informatie. De wereldbol stelt de gebruiker in staat om de taal van het pakket aan te passen. Het persoonsicoon opent de Sensus Portal. En tot slot is er nog de optie om uit te loggen uit het gebruikersaccount.