1. Home
  2. Integraties
  3. Single Sign On (SSO) secret key vervangen

Single Sign On (SSO) secret key vervangen

Actie vereist van uw systeembeheerder: Nieuwe secret key verstrekken aan Sensus process management.

Het error bericht “AADSTS7000222: The provided client secret keys are expired” is gerelateerd tot Microsoft’s Azure Active Directory (AAD) authentication service. Als u dit bericht ziet dan betekent dat uw systeembeheerder de secret key moet vervangen want deze is verlopen. De datum, die door uw systeembeheerder is ingesteld, is verlopen. Sensus moet een nieuwe secret key ontvangen als u weer wilt kunnen inloggen.

Deze fout treedt op wanneer de secret client keys die worden gebruikt om een ​​toepassing te verifiëren, zijn verlopen. Secret client keys worden doorgaans gebruikt in vertrouwelijke klant applicaties, zoals Sensus BPM online, om veilig te verifiëren bij Azure AD.
Hier volgt de stap die u kunt nemen om dit probleem op te lossen:
1. Nieuwe secret client key genereren: Meld u aan bij de Azure-portal, ga naar de registratiepagina van uw applicatie (app-registratie) en genereer een nieuw secret client key.

2. Contacteer Sensus via https://sensus-processmanagement.com/helpdeskaanvraag/ en geef hier aan als onderwerp “SSO”. In dit formulier kunt u ook de secret key zetten die wij vervolgens zullen verwerken. Mocht u deze manier niet bij uw policy passen dan kunt u ook direct naar ons mailen via: support@sensus-processmanagement.com .

PS: vergeet niet de verloopdatum van de nieuwe key door te geven.