Selecteer een pagina

Snapshot Functie

 Algemeen

Wanneer u aan de slag bent met het modelleren of wijzigen van uw processen en u maakt een fout of wilt wat uitproberen, dan is het handig om de wijzigingen ongedaan te kunnen maken en eenvoudig een paar stappen terug te kunnen schakelen. Dit kan in Sensus door gebruik te maken van een “Snapshot

Gebruik

Een snapshot is een momentopname die op een later moment kan worden teruggezet om gemaakte wijzigingen ongedaan te maken. Elke 2 minuten maakt Sensus een snapshot van uw werk, waar altijd naartoe teruggeschakeld kan worden.  Via de knop “herstellen’  kunnen gemaakte wijzigingen in uw bestand ongedaan gemaakt worden door de juiste momentopname in te laden.

Waarschuwing

Gemaakte snapshots verdwijnen wanneer het project op de server wordt opgeslagen. Snapshots verdwijnen ook wanneer er een autosave gemaakt wordt. De Autosave staat standaard ingesteld op 7 minuten. Deze kunt u desgewenst aanpassen.

U kunt ook zelf Snapshots maken. Het zelf maken van een Snapshot kan op de volgende manier:

1. Plaats uw muis boven het Snapshot icoon en selecteer “Maak nieuw”

2. U heeft nu een Snapshot gemaakt. Om deze Snapshot weer te openen gaat u weer naar het Snapshot icoon en dan klikt u op “Herstellen”. Hier kan u het juiste moment selecteren.

Related Articles

Hulp nodig?

Heeft u niet uw antwoord kunnen vinden?
Neem contact met ons op
Translate