1. Home
  2. FAQ
  3. Waarvoor dienen de knoppen in de menubalk?

Waarvoor dienen de knoppen in de menubalk?

1. Niveau hoger: met deze knop kunt u eenvoudig naar een bovenliggend niveau navigeren.
  2. Ongedaan maken: met deze knop kunt u de laatste bewerking ongedaan maken.
  3. Opnieuw: met deze knop kunt u een handeling die u ongedaan heeft gemaakt weer opnieuw doen.
  4. Knippen: wanneer u iconen in het tekenveld heeft geselecteerd, kunt u deze met de Knip knop knippen.
  5. Kopiëren: hiermee kopieert u geselecteerde iconen naar het Klembord.
  6. Plakken: hiermee plakt u geknipte / gekopieerde iconen in het tekenveld. LET OP: gekopieerde iconen kunnen alleen geplakt worden op hetzelfde niveau als waar ze vandaan kwamen.
  7. Verwijderen: hiermee verwijdert u de iconen die u in het tekenveld heeft geselecteerd.
  8. Zoombalk: met deze schuifbalk kunt u in- en uitzoomen in het tekenveld.

Meer informatie